COOP Jednota posilňuje sortiment slovenského mäsa o Gazdovské slovenské kurča

COOP Jednota potvrdzuje, že najviac slovenských potravín nájdu zákazníci práve v jej sieti. Na zvýraznenie podpory slovenských dodávateľov, rozširuje sortiment mäsa a mäsových výrobkov o Gazdovské slovenské kurča a jeho diely.  

 

„V našich predajniach odnepamäti dominovali slovenské potraviny, inak tomu nie je ani teraz.  Naši zákazníci majú istotu, že u nás vždy nájdu čerstvé a zdravé výrobky, ktoré do predajní necestujú cez pol sveta, ale naopak, sú od našich lokálnych dodávateľov,“ uviedol Branislav Lellák, vrchný riaditeľ obchodnej sekcie COOP Jednoty Slovensko.

Spoluprácou s regionálnymi výrobcami podporuje maloobchodná sieť slovenskú produkciu a zároveň chce touto cestou dosiahnuť širokú ponuku čerstvých potravín pre svojich zákazníkov. Najnovšie zaradila do svojho portfólia mäsa a mäsových výrobkov nový produkt – Gazdovské slovenské kurča. Pri jeho chove sa prísne dodržujú zásady Animal Welfare, čo predstavuje súhrn parametrov, zaisťujúcich najlepšie životné podmienky pre chov zvierat. Tento spôsob chovu a výživy zanecháva svoj podpis na kvalite ich mäsa. „Pravidelný prísun kvalitného krmiva a vody, s dĺžkou výkrmu minimálne 38 dní, garantuje kvalitnú slovenskú potravinu,“ vysvetlila Daniela Čaplovičová, obchodná riaditeľka spoločnosti Hyza. Gazdovské slovenské kurča je chované v podstielke so zaťažením podlahovej plochy maximálne 30 kg na m².

Gazdovské slovenské kurča

„Obľúbenosť a dopyt po hydinovom mäse neustále vzrastá nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe. Teší ma, že po zaradení Gazdovského slovenského kurčaťa môžeme našim zákazníkom ponúknuť aj určitú nadstavbu nad bežnú kvalitu. Garantujeme ním slovenský pôvod a najvyššiu kvalitu čerstvého kuracieho mäsa,“ dodal Branislav Lellák. Gazdovské slovenské kurča, ako aj  Gazdovské kuracie rezne, Gazdovské  krídla bez hrotov a Gazdovské kuracie štvrte zadné nájdu spotrebitelia v predajniach COOP Jednoty od konca februára.

Zdroj a foto: COOP Jednota Slovensko